FAKULTATÍV PROGRAMOK - HAINAN

 

Aquaventúra Vízipark

Hainan Aquapark

A park az Atlantis Hotel***** területén található. Egész napos programlehetőség 
gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Az Aquaventúra vízi világában számos meglepetés várja a vendégeket, mint például a szélsebes vízi csúszdák, titokzatos víz alatti folyók. Izgalmas vízicsúszdák, szabadesésű zuhanás okozta adrenalin, majd érkezés a cápaalagútba. Egyes csúszdák hossza elérni a 230métert, de csúszhatsz szabadesésben akár 20 m/s sebességgel is.

Ár: felnőtt 350 CNY, gyerek 90 cm alatt – ingyenes (90 cm felett teljes ár fizetendő)  (1 CNY kb. 42 HUF)

Aquaventúra Akvárium
Kína legnagyobb panoráma akváriuma, melyet 280 faj és mintegy 86.000 tengeri élőlény népesített be. Sétálhatunk a folyosókon, kamrákban, mellettünk színes, káprázatos korallfal, felettünk cápák, hatalmas ráják, beluga bálna, egzotikus, színes halak, halrajok, rákok és más állatok úszkálnak a közel 13,5 millió liter tengervízben. Simogass tengericsillagot, és különböző kis tengeri lényeket az óvodában! Mesébe illő csodahely felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.
Ár: felnőtt 320 CNY, gyerek 90 cm alatt – ingyenes (90 cm felett teljes ár fizetendő)
A két program egyben is foglalható: Ár: felnőtt 320 CNY, gyerek 90 cm alatt – ingyenes (90 cm felett teljes ár fizetendő) (1 CNY kb. 42 HUF)

 

Delfinárium és fókashow

Hainan Dolphin40 delfin és oroszlánfóka játékos bemutatója várja a vendégeket. A központban korszerű delfin oktatási központot hoztak létre és interakciós élőhely is egyben. Lehetőség van delfin fotózkodásra a delfinekkel és a fókákkal
Ár: program függvényében változó

 

 

Banling hőforrások

Hainan Banlin
Hainan szigete nemzetközi egészségközpontként is vált népszerűvé, mint Délkelet-Ázsia legtisztább régiója. A sziget egyedülálló mikroklímája hozzásegíti egy igazán relaxációs pihenés eltöltéséhez, ahol akár reumatikus-, légzőszervi problémák, bőrbetegségek, depresszió kezelésére is lehetőség nyújt. A hagyományos kínai orvoslásban csak természetes összetevőket használnak fel. A félnapos programon fürdőzésre nyílik lehetőség, 36 termálvizes medence várja az ide látogatókat. A medencék vizéhez különböző természetes anyagok kerülnek hozzáadásra (kávé, jázmin, kókusz, ginzeng, stb.), melyek segítenek a víz hatásainak érvényesülésében.
Ár: felnőtt – 260 CNY, gyerek – 130 CNY  (1 CNY kb. 42 HUF)

Li & Miao nemzetségi kulturális park
A Li nemzettség a sziget őslakói, akik már jóval a kínai emberek érkezése előtt itt éltek. A Miao emberek – a szárazföldről bevándorlók-, rettenthetetlen harcosként és fakírokként ismertek, gazdag ősi kultúrával. Az egésznapos program alatt ellátogatunk egy faluba, ahol betekintést nyerhetünk a Li és Miao emberek ősi kultúrájában, életmódjába, megismerhetjük ősi hagyományaikat. A program ára ebédet tartalmaz.
Ár: felnőtt – 340 CNY, gyerek – 200 CNY    (1 CNY kb. 42 HUF)

Jurassic Park
Az esti program során egy rizsföldekkel övezett térségbe látogatunk el. A terület fontos szerepet játszik a sanya-i rizstermesztésben. Emellett szemet kápráztató kertekben, folyók mellett és erdőkben sétálhatunk. A környezet adta lehetőségre építve létrehoztak egy animációs parkot, a Jurassic Parkot, mely a világ első paleontológiai tudományos ismereteket népszerűsítő központja. Több száz életnagyságú és élethű dinoszauruszt láthatunk a 1,5 km-es gyalogúton. A sötétség beálltával, mikor a csillagok is felúsznak az égre, a dinoszauruszok életre kelnek a parkban. A program ára vacsorát tartalmaz.
Ár: felnőtt – 270 CNY, gyerek – 150 CNY   (1 CNY kb. 42 HUF)

 

Majom sziget

Hainan Monkey Island
A sziget délnyugati részén található a Nanwan Majom-sziget, mely kb. 2000 kis majomnak ad otthont. A szigetre Ázsia leghosszabb kábelútján keresztül juthatunk el, melynek teljes hossza 2138 méter. A kábelkocsikból láthatunk egy vízi falvat, lakosai tengeri halászatból élnek. Kína eddigi legnagyobb igazgyöngyét ezen falu lakói halászták ki. A program során igazán természetközeli élményben lehet részünk, ahol a majmokkal való személyes találkozáson kívül az itt élő ötven féle kétéltű és hüllő, tizennyolc madárfaj és körülbelül százféle pillangót csodálhatunk meg. Önálló programként vagy kombinálva a Banling/Rainbow Beach programokkal is foglalható.
Önálló program: felnőtt – 270 CNY, gyerek – 170 CNY  (1 CNY kb. 42 HUF)
Majom sziget + Banling (délutáni étkezéssel): felnőtt - 470 CNY, gyerek – 270 CNY
Majom sziget – Szivárvány part (BBQ ebéd): felnőtt 580 CNY, gyerek – 340 CNY


Hegyi felfedezőút

Egész napos kirándulás a természetben. A Wanguan folyó, avagy a „Tízezer” folyó Hainan sziget leghosszabb folyója, a Wuzhishan, más néven az „Öt ujj” hegy völgyein keresztül fut. A völgy látogatóit a trópusi dzsungel szívében meredek sziklák, hegyi patakok, vízesés és változatos, gyönyörű hegyi tájképek várják. A program ára ebédet tartalmaz.
Ár: 550 CNY

 

Nanshan Buddhista Kulturális Park

Hainan Nanshan
A program során megismerkedhetünk a Nanshan templomkomplexummal, mely Dél-Kína buddhista központja. A park az UNESCO világörökségek közé került fel, mint a világ egyik legjobb ember alkotta parkja, sértetlen környezetben. A park központjában áll, egy földnyelven a háromarcú Guanyin szobor, mely 108 méteres magasságával nem mondható észrevehetetlennek. A 3,8 méter magas arany Guanyin szobrot egy külön pavilonban gondosan őrzik, hiszen 140 kg arany és drágakő díszíti. A program ára tartalmaz ebédet.
Ár: felnőtt – 460 CNY, gyerek – 280 CNY    (1 CNY kb. 42 HUF)

 

 

Főnix Park

Phoenix Park Hainan

A Főnix Park Sanya legmagasabb pontján található, 400 méterre magasodik a tenger fölé, ahonnan csodás kilátást nyílik a sziget öbleire és a városra. A Főnix Park 4 fő részből áll: a kilátóterasz a lélegzetelállító óceáni és hegyvidéki panorámájával; a kábelút, amely Sanya legmagasabb pontjára viszi fel az utasokat; a Skybridge, mely egy panorámás sétaút a fák lombjain és ösvények esőerdőben. Sétánk során számos különleges növényt, orchideákat, húsevő növényeket és itt élő állatokat vehetünk szemügyre. A sétát követően vacsora (részvételi díjban) Sanya egyik kiváló BBQ éttermében.
Ár: felnőtt – 350 CNY, gyerek – 200 CNY   (1 CNY kb. 42 HUF)

Szivárvány part
A Szivárvány part egy gyönyörű hegy mögött bújuk meg a Nanwan Majom-sziget öblében. Az odavezető úton hihetetlen kilátás nyílik az egész öbölre, fehér puha homok, kristálytiszta tenger és smaragdzöld hegyek látványa várja az oda látogatókat. 1 km hosszú partszakasz Kína legszebb strandja és a legromantikusabb partja Hainan szigetének. Lehetőség nyílik katamarán hajózásra és quadozásra is. A program ára tartalmazza a friss tenger gyümölcseiből készült ebédet.
Ár: felnőtt – 440 CNY, gyerek – 270 CNY   (1 CNY kb. 42 HUF)

 

Romance Park

Romance Park HainanHainan legnépszerűbb attrakciója a Romance Park, ahol egy igazán szórakoztató estét tölthetnek el utasainknak. Lenyűgöző táncelőadást a Cirque du Soleil igazgatója rendezte. Sanya ókori története kerül bemutatásra, profi táncosok, akrobaták és kaszkadőrök előadásában. Az esti show időtartama egy óra, melynek kezdete előtt érdemes a további attrakciókat is megtekinteni a parkban, mint például a „hajlított szoba”, trópusi tájfun szoba, ahová vigye magával esőkabátját is!
Ár: felnőtt – 400 CNY, gyerek – 250 CNY   (1 CNY kb. 42 HUF)

Safari Állatkert és Vulkán Park
A 340 hektáron elterülő, 4000 állatnak otthont adó állatparkban az állatok természetes élőhelyükön, szabadon élhetnek. A látogatás két részből áll. Elsőként egy buszos szafari túrán vehetnek részt, mely során betekintést nyerhetnek több mint 200 féle vadállat életébe az kínai tigrisektől a krokodilig. A látogatás második részében séta a park terültén, további csodálatos állatokkal találkozhatnak, mint például a Ligre. Ne hagyják ki a vadállatok látványetetését sem, ahol saját kézből etethetik az elefántokat, zsiráfokat. Ezt követően a Ma An vulkán kráteréhez látogatunk. A vulkáni zóna területén bonsai gyűjteményt, múzeumot, népi kiállításokat is megtekinthetünk. A kráter csodálatos környezetben, egy gyönyörű park részeként az UNESCO világörökséghez tartozik. A program ebédet tartalmaz.
Ár: felnőtt – 500 CNY, gyerek – 250 CNY  (1 CNY kb. 42 HUF)

Jacht kirándulás
Kb. 3 órás program keretében utasainknak lehetőségük nyílik elsajátítani a vitorlázás technikáját, horgászni egyet és úszni a nyílt tengeren csodás környezetben. Csodálatos vizeken hajózunk, ahonnan festői kilátás nyílik a városra, a hegyekre. Felár ellenében a jet-ski vagy a parasailing is kipróbálható. A program vacsorát tartalmaz.
Ár: felnőtt – 500 CNY, gyerek – 350 CNY   (1 CNY kb. 42 HUF)

Yanoda esőerdő
A félnapos program tökéletes választás azok számára, akik az érintetlen természetben töltenének el egy kis időt. Ez a védett esőerő 123 négyzetkilométeren terül el. Két völgyből áll, sétálhatnak függőhidakon, láthatnak gyönyörű tavakat és vízeséseket. A parkban számos különleges növénnyel találkozhatunk, mint a Bannyan fa, óriási, különleges páfrányok és cukorpálmák.
Ár: felnőtt – 270 CNY, gyerek – 170 CNY   (1 CNY kb. 42 HUF)

 

Minden fakultatív program térítés ellenében vehető igénybe. Az árak tájékoztató jellegűek, esetenként ár- és árfolyamváltozás előfordulhat! 

 

Budapest

 

1051 Budapest, Sas u. 1.

Tel.: 1/486-36-70
Fax: 1/486-36-76

bg@robinsontours.hu

Nyitva tartás

Hétfő:9:30-17:30
Kedd-Péntek: 9:00-17:30
Szombat: Zárva

Balatonfüred

 

8230 Balatonfüred, Arácsi út 4.

Tel.: 87/555-250
Fax: 87/555-255

bfkiut@robinsontours.hu 

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 8:30-17:00
Szombat: Zárva

Hévíz

 

8380 Hévíz, Széchenyi út 50.

Tel.: 83/340-988
Fax: 83/540-084

hevizkiut@robinsontours.hu

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 8:30-17:00
Szombat: 9:00-13:00

 

Karcag

 

5300 Karcag, Szt. István sgt.2.

Tel.: 59/500-042
Fax: 59/500 043

karcag@robinsontours.hu

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 9:00 – 17:00
Szombat: Zárva